ארוחה זוגית שתחמם לכם את הלב (והבטן)

תוכן עניינים

היא הזדמנות נהדרת להפתיע את בן או בת הזוג, ליצור זיכרונות בלתי נשכחים ולחוות רגעים אינטימיים יחד. אך איך בוחרים את המקום המושלם שבו תוכלו להפוך את הארוחה לחוויה רומנטית ומיוחדת? בואו לראות מה יש לנו להציע לכם ב-KAMISA.

מסעדת שף בשרים

אז מה הופך ארוחה במסעדה לאינטימית ורומנטית? הנה כמה סיבות:

האווירה: אם אתם מחפשים מקום שבו תוכלו להתמקד אחד בשני וליהנות מהאוכל ומהשיחה, מסעדות אינטימיות הן בחירה נהדרת. אלו מסעדות קטנות עם אווירה חמה, שמפנות את תשומת הלב לאוכל ולקשר שבין הסועדים. האור הרך, העיצוב הקלאסי והשירות האישי – כל אלו יוצרים סביבה שמזמינה אינטימיות ורומנטיקה.

המיקום: בחרו במסעדה שמספקת נוף יפה, נוף שאתם מתחברים אליו ומשרה עליכם רוגע. כמו נוף הגליל הצח והמרענן למשל.

התפריט: אם אתם רוצים חוויה קולינרית רומנטית, מסעדת שף בשרים היא אופציה מעולה. במסעדת שף בשרים כל פרט חשוב – מהמצרכים המשובחים ועד לטכניקות ההכנה המתקדמות ועד לבחירת היין שתשתו לצד אכילת המנות הבשריות. מדובר בחוויית אכילה שתישאר אתכם הרבה אחרי שתסיימו את הארוחה.

הקסם: בחרו מסעדת שף בשרים עם קסם מיוחד, עם מן ערך מוסף ייחודי שיכול לשדרג לכם את כל הערב. KAMISA, היא לא רק מסעדה של בשר – היא מסעדת שף ויקב בוטיק המציעה חוויה קולינרית מענגת חושים. החל ממנות הבשר שמגיעות מהחווה ומהקצבייה הפרטית ועד ליינות המיוצרים מהגפנים המקומיות. אצלנו תמצאו את האווירה המתאימה, הנופים עוצרי הנשימה והתפריט המנצח שיהפוך כל ארוחה זוגית ל-וואו! בפשטות: אתם עומדים להתאהב מחדש…

בשר ויין

הכירו את יהודה כמיסה – אמן יין

יקב כמיסה, הנמצא במרום הגליל העליון, הוקם על ידי יהודה כמיסה, כורם ויינן, בן למשפחת חקלאים כורמים עם היסטוריה ארוכה בתחום. לאחר שנים רבות בהן הקים וניהל מספר יקבים בישראל, בהם ייצר מיליוני בקבוקי יין, יהודה פתח יקב חדש המתמקד בייצור יינות פורצי דרך. כגילוי הערכה לדור הראשון של הכורמים, יקב זה נקרא "יקב כמיסה".

אנו בכמיסה יודעים שכדי לגדל יין מעולה, נדרש לאפשר למורכבות של הכרם לבוא לידי ביטוי. כך מתקבלים יינות אינטנסיביים עם ארומטיות נוכחת, יחד עם טקסטורה עגולה ומורכבות.

רוצים סיור ביקב שלנו? במרכז המבקרים שלנו נארח ונשתף אתכם באהבה שלנו ליין. תוכלו לשבת בזוג או עם חברים על כוס יין ונשנוש, לערוך טעימת יין מקצועית בהדרכת איש היין של היקב, להתנסות באופן עצמאי במגוון יינות היקב מתוך באר היין שבמקום, לערוך סיור מודרך באולמות הייצור של היקב, ואפילו להזמין מנות ביסטרו שילוו את טעימת היין.
במהלך הסיור, נבקר בתחנות השונות בהן עוברים הענבים – מהכרם ועד ליין המוכן בבקבוק. נתחיל במערך הקבלה והמיון של הגרגרים, נמשיך דרך מכלי התסיסה והמסחטה, נבקר במרתף החביות ונסיים ביין בבקבוק. מדריך היין של היקב יסביר על כל שלב בתהליך, איך כל אחד מהם משפיע על איכות היין, וכן יפרט על ההבדלים בין תהליכי הייצור של היינות השונים.

 

 

 

 

כיצד לבחור מיטה לילדים?
כיצד לבחור מיטה לילדים?

ילדים בגיל 2-3 ומעלה עדיין יכולים להיפגע במהלך השינה ולכן הדבר החשוב ביותר שעליכם לעשות הוא לרכוש מיטה בטיחותית שמגיעה עם פינות עגולות כדי שהילדים…